Få pladser - ekstra forestilling

Nyhedsbrev til 17-02-2014
1800-tallet går som varmt brød
Århundredets Festival løber af stablen 7.-16. marts. Folkeuniversitetet præsenterer to store arrangementer særligt for gymnasieelever. De er gået som varmt brød. Arrangementet 'Historieshopping' er udsolgt og 'Forestillingen om en historie' er udsolgt mandag 10/3. Vi har derfor sat en ekstra sær-forestilling op for gymnasieelever. Skynd jer at få tilmeldt jeres elever!

Ekstra forestilling tirsdag 11/3 kl. 12.00-13.15
'Forestillingen om en historie' er Folkeuniversitetets nye vidensforestilling, hvor publikum på 75 minutter bliver klogere på Danmarks historie. På scenen er historiker Bertel Nygaard, litterat Jakob Ladegaard og filosof Anders Fogh Jensen. Iscenesætter Jon R. Skulberg har instrueret. Teatrets dramaer er udskiftet med viden, og forskerne er stykkets hovedpersoner. Det er med garanti en historietime, som dine elever aldrig har fået den før.
Prisen er 35 kr. pr. elev. Skriv en mail til Sofie Frøkjær Justesen på sfj@fuau.dk. Oplys antal elever pr. klasse, gymnasiets fulde adresse, EAN nummer og kontaktperson.
Tilmelding
Forestillingen om en historie
Teaser

1800-tallet for folkeskoler
Børnekulturhuset i Aarhus byder i samarbejde med kulturinstitutioner i Aarhus og Region Midtjylland på et festivalprogram, der tager folkeskoler med tilbage til 1800-tallet. Kom i fængslet for en dag, oplev en dag på skolebænken eller syng med i Aarhus Domkirke. Gå op opdagelse i programmet.
Program for folkeskoler

Følg festivalen på Facebook
Få nyheder om arrangementer, og følg med bag kulissen.
Facebook